brunch, lunch, coffee

lunch

Eat

lunch

We bieden een wekelijks wisselende lunch. We gaan van comfortfood tot maaltijd salades en we pakken ook graag eens uit met iets speciaals. 

coffee & cake or... apero

Eat

coffee & cake or... apero

Taartjes uit eigen oven,  koffie van de legendarische Mokabon, hartverwarmende theetjes van De Draak. De melk uit je cappuccino of latte macchiatto halen we rechtstreeks bij de bioboerderij De Zwaluw. Alles komt van dichtbij en is supervers! 

Drie kamers in hun eigen unieke stijl

Sleep

Drie kamers in hun eigen unieke stijl

Slaap in een historisch herenhuis uit 1906 op een boogscheut van station Gent-Sint-Pieters. Ontdek Gent vanuit onze B&B. Drie uniek ingerichte kamers. Benieuwd welke jij mooi vindt? 

Onze B&B blijft open. U kan zorgeloos genieten van een ontbijt met streekproducten en een 3-gangen diner in uw eigen privé-eetkamer.  Wij bereiden alles met uw gezondheid als onze hoogste prioriteit.

Brunch, lunch, coffee

Eat

Brunch, lunch, coffee

Van koffie tot all day brunch tot lunch tot...  De lunch wisselt wekelijks en ook de brunchkaart varieert regelmatig.  Spring spontaan binnen of boek een tafeltje online. Get ready for some yummie food! 

Lokaal, zelfgemaakt, seizoensgebonden. Wij steunen graag lokale en eerlijke handelaars! 

Omwille van Covid-19 zijn wij genoodzaakt onze deuren nog even gesloten te houden. We missen jullie! 

King

Kamer 01

King

De perfecte keuze voor wie op zoek is naar een koninklijk verblijf. Geniet van de extra gezelligheid van de open haard en de bijzondere architecturale elementen.
Queen

Kamer 02

Queen

Trakteer jezelf op een vleugje royaliteit in deze ruime, eigenzinnige kamer.
Jack

Kamer 03

Jack

Onpretentieus maar nog steeds geweldig in comfort in deze groene, natuurlijke kamer met een kingsize bed, bad met douche, zithoek en zicht op de tuin.

Volg ons op

Social media

  • https://www.instagram.com/p/CFjMS8jgzJ3/
  • https://www.instagram.com/p/CC9CU3Hg4XH/
  • https://www.instagram.com/p/CDinfysgjSS/
  • https://www.instagram.com/p/CB3CLo8AxJK/